Tarinamme

Tarinamme

Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla, vesi virtaa puhtaimmillaan ja luonnon valo on ainutlaatuista. Tämä on paikka, jossa tarina Lumenesta alkaa. Pitkän kaamoksen jälkeen saapuvat yöttömät yöt. Jatkuva valo sulattaa lumen, jään ja maan ikiaikaisella voimallaan. Pohjoisen valon ainutlaatuinen vaihtelu on tehnyt luonnosta vahvan. Kasvit hyödyntävät jokaisen valonsäteen kasvaakseen sitkeinä ja vahvoina ja tuottaakseen poikkeuksellisen määrän harvinaisia ravintoaineita ja antioksidantteja.

Pohjoisen luonnon arktisten eliksiirien hyödyntäminen sekä puhtaan pohjoisen lähdeveden yhdistäminen tarkkaan valikoitujen ihonhoidon raaka-aineiden kanssa on ollut kauneuden reseptimme jo yli 40 vuotta. Näin olemme luoneet tehokkaita, säteilevää kauneutta korostavia ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka palauttavat ihon luonnollisen vahvaksi, kauniiksi ja kuulaaksi; tarkoituksenaan tuoda tasapainoa ja harmoniaa keholle ja mielelle.

TUOTEFILOSOFIAMME
Kaikki Lumene-tuotteet ovat saaneet inspiraationsa suomalaisen luonnon kauneudesta sekä pohjoismaisen elämäntyylin puhtaudesta ja aitoudesta. Jokainen Lumene-tuote on suunniteltu heijastamaan huolellisesti runsaissa metsissä kasvavien, luonnollisten ainesosien tehoa ja korostamaan tuotteiden miellyttävien ja edistyneiden koostumusten hyötyjä. Asiantuntijat ovat luoneet ajattomat nimikkotuoksut yhdistämällä aitoja tuoksuainesosia; lopputulos toistaa Lumene-maailman harmoniaa ja seesteisyyttä.
AINESOSAMME
Pohjoisen luonnon ankarissa ja alati muuttuvissa sääolosuhteissa vain elinvoimaisimmat menestyvät. Nämä hyytävien pakkasviimojen ja intensiivisen kesäauringon vahvistamat marjat ovat maailman vaikuttavimpia raaka-aineita.
Arctic Lumenessence
Lumene-tuotteiden ydin on Arctic LumenessenceTM – Lumenen vuosikymmenten saatossa kehittämä ainutlaatuinen tiede. Sen avulla pystymme kehittämään tehokkaita, luonnon raaka-aineita hyödyntäviä tuotteita, jotka tekevät ihosta heleän ja säteilevän.
Sitoutumisemme
Pohjoinen luonto on kallisarvoisten raaka-aineidemme lähde ja sen hyvinvointi on meille erityisen tärkeää. Hyödynnämme toiminnassamme mm. elintarvike- ja puuteollisuuden sivutuotteita, jotta luonnon raaka-aineiden kallisarvoisia ainesosia ei jäisi käyttämättä. Kallisarvoiset raaka-aineemme ja villi luonto, jossa ne kasvavat tarvitsevat huolenpitoa ja kunnioitusta. Marjat poimitaan ammattitaidolla, jotta niiden teho ei kärsisi. Niiden sisältämät vitamiinit ja antioksidantit hyödynnetään perusteellisesti.
Kumppanuudet ja ohjelmat
Ympäristöstä ja laadusta huolehtiminen näkyy kaikilla toimintamme osa-alueilla. Toimipaikoissamme on käytössä ISO 14001 -standardin mukainen ympäristöjärjestelmä. Olemme sitoutuneet Kemianteollisuuden Vastuu Huomisesta -ohjelmaan, joka kiinnittää huomiota yrityksen toiminnan vastuullisuuteen ja tuoteturvallisuuteen. Tuotteitamme ei testata eläinkokein, vaan näiden sijaan käytämme vaihtoehtoisia menetelmiä tuotteidemme turvallisuuden takaamiseksi. LUMENE WaterSmart® -ohjelman myötä vedenkäyttöä tuotannossa ja tuotekehityksessä on vähennetty yli kolmanneksella muutaman viimeisen vuoden aikana. Vedenkäytön tehostaminen jatkuu edelleen jatkuvan kehittämisen periaatteen mukaisesti.
Tuotteiden valmistus
Lumene-tuotteista noin 80% valmistetaan Suomessa ja 20% ulkomailla. Lumene-tuotteet suunnitellaan Suomessa ja niiden myynti, markkinointi ja logistiikka työllistävät Suomessa yli 300 henkilöä. Suuri osa tärkeimmistä tuotteista kuten ihonhoitotuotteet, meikkivoiteet, meikinpohjustustuotteet ja Invisible Illumination -tuotteet valmistetaan tehtaallamme Espoossa. Näin pystymme täysin keskittymään ydinosaamiseemme. Värikosmetiikan tuotantoon olemme löytäneet yhden maailman suurimmista valmistajista.