VALO-aamurituaali

VALO-aamurituaali

Sytytä ihosi luonnollinen hehku heleyttävän aamurituaalin myötä. Neljän tehokkaan vaiheen avulla saat heleämmän, terveemmän näköisen ihon, joka pysyy hehkuvan kauniina koko päivän.

1
Glow Boost Kirkastava & silottava hyaluronitiiviste​
Levitä muutama tippa uutetta sormenpäihisi ja hiero se puhtaalle iholle kevyin, pyörivin liikkein. Hyaluronitiiviseen antioksidanttirikas koostumus virkistää ja kirkastaa ihoa sekä parantaa ihon kosteustasapainoa +109 %. * kliininen testi, 26 naista
2
Bright Eyes All-in-One Heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide
Levitä nyt muutama kevyt painallus monikäyttöistä silmänympärysvoidetta silmän ylä- ja alapuolelle. Se kirkastaa ja vahvistaa ihoa sekä poistaa turvotusta.
3
Glow Reveal Kirkastava & silottava kosteusvoide
Anna ihosi säteillä koko päivän. Levitä ihanan kevyttä, virkistävää kosteusvoidetta kasvojen ja dekolteen alueelle. Voiteen sisältämä, antioksidanttipitoinen patentoitu lakkauute ja innovatiivinen heleyttävä teknologia tekevät ihostasi sileän ja heleän näköisen.
4
Glow Refresh Heleyttävä & kosteuttava kasvosuihke
Anna sisäisen valosi loistaa. Mikäli ihosi alkaa menettää hehkuaan, voit kosteuttaa ja virkistää sitä välittömästi suihkauttamalla kosteuttavaa suihketta meikin päälle mihin aikaan päivästä tahansa. Suihke kosteuttaa ihoa ja lisää valon hehkua iholla, mikä heleyttää ihoa välittömästi. Suihkeen luonnolliset ainesosat palauttavat ihon luonnollisen kosteustasapainon.