Intense Eye Pencil

Nordic Noir

Intense Eye Pencil
5
Produkt detaljer

Nordic Noir Intense Eye Pencil är den ultimata kohlpennan. Den mjuka, krämiga sammansättningen överförs lätt till ögonlocket och skapar en suddig rockstjärnelook. Den innehåller mineralpigment som ger en djup färg som håller länge. Bär den endast med mascara för att framhäva fransarnas volym, eller bär den med ögonskugga för en mystisk, smokey eye-blick. 

Hur du använder produkten
1. Blunda och sträck ut ögonlocket innan du målar på linjen 2. Applicera din valda nyans från den inre till den yttre änden av den övre fransraden 3. Gör små rörelser med pennan mellan fransarna för att få dem att se tjockare ut 4. Lägg till ytterligare volym för en mer dramatisk look 5. Mjuka upp linjen med en snedställd borste
Ingredienser
DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, MICA, POLYETHYLENE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, BEHENYL DIMETHICONE/BIS-VINYLDIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, DISILOXANE, CAPRYLYL TRIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C20-24 OLEFIN, PROPYLENE CARBONATE, LECITHIN, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, BHT, SILICA. INGREDIENSERNA KAN VARIERA FÖR OLIKA NYANSER AV PRODUKTEN. SE INNEHÅLLSDEKLARATIONEN PÅ PRODUKTFÖRPACKNINGEN TILL DEN PRODUKT DU KÖPT.

Picked for You

Lämna en recension

Oregistrerade användares recensioner kommer att granskas av sajtens administratör och kommer att publiceras efter godkännande.            

Om du har några frågor angående våra produkter, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Replaces [VIDEO::http://www.youtube.com/watch?v=someVideoID::aVideoStyle] tags with embedded videos.
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.